Gymnastikopvisning 2018

Så er det på lørdag d. 17. Marts at vi holder FORÅRSOPVISNING! Vi starter kl 13.00 og har fyldt dagens program med en masse god gymnastik, spring, dans og underholdning for hele familien!
Der er som altid åben i cafeen og masser af flotte præmier at vinde i lotteriet. I år får vi desuden besøg af Bellinge gymnasternes PERFORMANCE ELITEPIGER. 
Vi glæder os til at se jer til en hyggelig dag!

opvisning...JPG

Nytårskur

Søndag d. 7. Januar 2018, var foreningen i samarbejde med Stigeløberne vært for Nytårskuren i Stige friskoles forsamlingshus.

I frost klart vejr skød Jens Jacobsen løbet i gang efter en fin opvarmning. Der var mulighed for at løbe 7,5 km eller gå 5 km. Hvilket ca. 120 deltagere benyttede sig af. Efter strabadserne var der godt gang i boller, varm kakao, kaffe og frugt ved veldækkede borde. Der var en fin stemning, og alle fik ønsket godt nytår.

En god tradition, som der heldigvis bliver støttet godt op om.

Tak til alle som har bagt boller. Tak til Stigeløberne. Tak til køkken hjælperne. 

Ny pris på holdene.

Vi har vanen tro nedsat priserne, så de svarer til den sidste halvdel af sæsonen.

Husk at der er begrænset plads på nogle af holdene. Det er ført til mølle princippet.

Med venlig hilsen og godt nytår

Bestyrelsen

Senior julearrangement

Senior julearrangement i Stige Sognehus

Torsdag d. 30. november holdte vi julearrangement for foreningens senior medlemmer i Stige Sognehus. Eftermiddagen stod på glögg, kaffe og lune æbleskiver til de ca. 34 deltagere. Derudover havde vi besøg af Ryds Å koret, som underholdte med et bredt udvalg af forskellige sange, bla. nogle af sæsonens fine julesange og en enkelt Kim Larsen-Sang. Der var også lidt fællessang, som medlemmerne glædeligt deltog i. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag med smuk sang og god julestemning. Foreningen takker Ryds Å koret for deres deltagelse, og for de mange medlemmer der ville komme. Derudover siger vi tak til Gartneri Trekanten for sponsorering af rigtig mange fine julestjerner.

Stige Gymnastikforening

Vi mangler en ny Kasserer.

Kære medlem af Stige Gymnastikforening

Da vores kasserer Luise Christensen har set sig nødsaget til at trække sig fra bestyrelsen grundet et krav fra ny arbejdsgiver, står vi pr. 1. november uden kasserer i Stige Gymnastikforening.

Luise Christensen og den øvrige bestyrelse er ked af situationen, men har fuld forståelse for Luises situation.

Derfor appellerer vi nu til vores medlemmer om hjælp til at finde en ny kasserer – så hvis du kender en eller selv går og tænker det kunne være noget for dig, så hører vi rigtig gerne fra dig.

En forening fungerer ikke uden en kasserer og derfor skal vi have fundet en løsning hurtigst muligt. Luise vil selvfølgelig hjælpe en ny kasserer i gang. Så hjælp os med at bakke op om vores sunde og velfungerende forening, så vi fortsat kan have en super forening i fremtiden, med masser af hold til gavn for både børn, unge og ældre i Stige og omegn.

Kontakt enten Luise Christensen på 20321502 eller Formand Annemarie Madsen på 28265906 hvis du har løsningen eller gerne vil høre mere om bestyrelsesposten.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Stige Gymnastikforening