Kære medlem

Vi har som forening tilmeldt os til nedenstående MikroSponsor aftaler.
Vi håber, du som medlem, også vil tilmelde dig. Det er til gavn for alle foreningens medlemmer, da vi ved hjælp af disse sponsorater, evt. kan fornye vores redskaber, eller på sigt nedsætte kontingentet. 
Det gode ved det, er at det ikke koster dig noget. Du skal blot bruge 5 minutter af din tid på at tilmelde dig. Derefter kører det helt automatisk.

FynskSupport El

Vi er tilmeldt FynskSupportEl, som er en ”sponsorordning" hos Energi Fyn. Det betyder, at hvis du vælger at støtte netop vores klub, så giver Energi Fyn 24 øre pr. kWh, som du bruger. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris.

Du bliver ”sponsor”, men Energi Fyn betaler. Det kan blive til mange penge, hvis der er mange som vælger at støtte os. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året.

For at få FynskSupportEl, som dit el-produkt, skal du gå ind på  EnergiFyn og tilmelde dig, det er også her, at du skal vælge hvilke klub du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke i dag får el fra EnergiFyn.

Du får din el på sædvanligvis, og vil ikke mærke forskel.

Tilmeld dig her
FynskSupportEL
hvor du også kan læse mere om ordningen.