En anderledes gåtur - Onsdag den 16/10 2019 kl. 17 – 18.30 fra Søhus Boldklub

Kom og vær med til en anderledes og sjov gåtur med indlagt træning. 

Turen varer 1 ½ time inkl. op/nedvarmning og sjove aktiviteter undervejs. 

Målet med turen er at alle kan være med og har det sjovt og får pulsen op. 

Det er et tilbud for alle og kræver kun gode sko og tøj efter vejret. 

Vi håber rigtig mange vil benytte sig af tilbuddet og glæder os til at se jer. 

Anne Grethe Krogh og Gunde Jepsen

Hvorfor gangmotion 

. Nemt og let tilgængeligt 

. Kan dyrkes alle steder 

. Kræver ikke specialudstyr 

. Lav skades risiko 

. Fysisk sundhed 

. Mental sundhed = alt det der gør livet værd at leve 

”Dine gåture stabiliserer humøret, bidrager til velvære og glæde og påvirker angst, stress og koncentrationsevnen positivt” 

Kilde: Bente Klarlund Pedersen, professor

72478187_2378872145500258_541987948921356288_n.png

Jumping Fitness starter i SGF

Nu er det ved at være tid til Jumping Fitness - Stige Gymnastikforening

Tilmeldingen åbner den 13. Oktober, hvor I kan tilmelde jer på hjemmesiden. Holdet er et tilmeldingshold, hvilket betyder, at man skal tilmelde sig fra gang til gang så vi får mest ud af trampolinerne. Træningerne foregår i Søhushallen hver onsdag fra 17.30-18.30.

Vi glæder os til at starte Jumping Fitness op i Stige Gymnastikforening sammen med jer! Det kan kun blive godt 🤩

For at holde jer opdateret på træninger, events, tilmelding, aflysninger og andre gode informationer, så følg siden: Jumping Fitness - Stige Gymnastikforening

Vh Trænerteamet

72342236_1214786535386670_406686832600809472_n.jpg

Nyt mor, far barn hold!

Hej Alle!

Da vores Spirrevippernehold alle er fyldt op og har haft lange ventelister, har vi oprettet et nyt hold for mor, far og barn. 

Spirrevipperne 4 træner torsdag 17.30-18.30 på Stige Friskole, hvor der skal leges, tumles og springes for fuld skrue. Alle mellem 2 og 3 år er velkomne, sammen med deres forældre. 🤸🏼‍♂️

Vi glæder os til at se jer til en svedig time, så husk drikkedunken!🤩

nyt mor far barn hold.png

Instruktør til ekstra mor, far barn-hold søges

Kære alle!
Som tidligere nævnt, så ruller tilmeldingerne ind, hvilket vi her her i foreningen er helt vildt glade for!

Dette betyder dog, at vi har fået nogle meget lange ventelister på vores populære mor, far barn hold. Vi håber nu, at en af jer vil have tiden og lysten til, at være instruktør på et nyt mor, far barn hold, så alle kan få chancen for at gå på et gymnastikhold i denne sæson🤩

Hvis det lyder som noget for dig eller en du kender, så tøv ikke med at skrive eller ringe til nedenstående nr🤗

En kæmpe tak til alle vores nuværende instruktører og selvfølgelig også kommende

mor, far barn instruktør.jpg

Gymnastikopvisning

Stige Gymnastikforening afholder lørdag d. 30 marts 2019 den årlige forårs opvisning! Dagen bliver fyldt med spændende opvisninger fra foreningens hold, og vi får besøg af Mix Plus Holdet fra Søndersø. Vi glæder os til at se jer!

Forårsopvisning2019_2_jpeg.JPG

Nytårkuren Søndag d. 6.1.2019

Til trods for en grå søndag var der mødt ca. 140 friske og energiske lokale op til den årlige nytårskur ved Stige friskoles forsamlingshus. Inden start var der allerede en god stemning og snakken gik. Instruktør Jens Jacobsen bød velkommen og ønskede godt nytår efterfulgt af en let opvarmning. Der var mulighed for både at gå eller løbe 4,2 km, 5.5 km eller 7,5 km.

 Der var fra start tempo på de forreste der hurtig kom i mål. En stor del af feltet var gående der både nød den dejlig tur og fik ønsket hinanden godt nytår. Det var rigtig dejligt at se den store tilslutning, hvad enten man skulle gå eller løbe.

Efter turen var der i forsamlingshuset traditions tro dække op til hyggeligt samvær med hinanden. Der var rig mulighed for både at slukke tørsten og få stillet sulten. Der var hjemmebagte bolle m. pålæg, frugt, kakao, kaffe og saftevand.

Der var en dejlig stemning og en masse snak til årets første arrangement.

Stige gymnastikforening vil gerne takke alle der har bagt boller, til stigeløberne for hjælp med ruten og bordopsætning samt til damerne i køkkenet.

Husk næste arrangement i foreningen. Rejseforedrag med Mette og Jørgen Svendstrup, torsdag d. 17.1.2019 i stige friskoles fællesrum. Husk tilmelding via. Mobilpay: 75150.

718C3EE3-.jpg
6133CC1E-.jpg
AD4B76C8-.jpg
B0AC7FD7-.jpg
B1B21DCB-.jpg
BABE9BCD-.jpg
F1FEB56B-.jpg

Stige Gymnastik Forening inviterer til Rejseforedrag med Mette og Jørgen Svendstrup

Foredraget Rejsen til Verdens ende afholdes i fællesrummet på Stige Friskole.                                                      

Torsdag d. 17-1-2019 fra kl. 19.00 til kl. 21.00

Denne oplevelse koster 50 kr. Tilmeld foregår via mobilpay på 75150, husk at skriv dit for-og efternavn. I prisen er der inkluderet en øl eller vand.

Tag gerne din nabo med.

Om Foredraget:

REJSEN TIL VERDENS ENDE - en levende billedfortælling med kulturelle højdepunkter og vilde, udfordrende naturoplevelser på en 50.000 km lang rejse gennem nogle af de mest øde egne i nord- og Sydamerika.  

I sommeren 2017 kørte Jørgen og Mette igen på eventyr i den nu 27 år gamle folkevogn, der for 10 år siden bragte dem jorden rundt sammen med deres 3 døtre. Denne gang er rejsen alene og ikke jorden rundt, men til verdens ende - fra Halifax i Canada til Ushuaia i Patagonien i det sydligste Argentina. 

Foredraget er en ærlig beretning om at rejse alene og længe væk fra sine børn og børnebørn, om at klare sig som rejsende med et fattigt spansk og uventede udfordringer i en gammel bil, der puster i den tynde luft. Men også om glæden ved tosomheden, livet, eventyret og de vildeste naturoplevelser.

Venlig hilsen Bestyrelsen Stige Gymnastik Forening

thumbnail_IMG_1419.jpg
thumbnail_IMG_4609.jpg