Træningsaften på Stige Ø

Onsdag d. 6. juni slog foreningens løbehold og TOP-hold sig sammen, til en fælles træningsaften på Stige Ø.

En varm og solbeskinnet juni aften mødtes ca. 20 løbere og medlemmer fra TOP-holdet på Stige Ø. Aftenen startede ud med en grundig opvarmning fra Trine Strøger Abildgaard. Det blev også til en del grin.

Efterfølgende en lille løbetur på 1,6 km rundt på Øen. Alle måtte aflevere ure, da kun Jens tog tid på alle deltagere.

Derefter gik vi til vand/lege området, hvor der var flere øvelser. Her svingede Trine pisken og gav inspiration til hvorledes man kan bruge Øen til mange forskellige øvelser.

Til sidst skulle samme tur løbes igen, nu var opgaven at komme så tæt på sin tid fra før, uden ur…

Det blev Julie Faurholt og Peter Brink der vandt her, med blot få sekunder til forskel. Hvilket blev belønnet med en lille gave.

Efterfølgende en tår for tørsten og et æble. Julie Faurholt, der havde været med til at planlægge Royal Run, fortalte lidt om den travle dag og turen rundt i Odense sammen med Kronprinsesse Mary.

Det var alt i alt en rigtig hyggelig aften, med masser af sved på panden.

stigeø1.jpg
stigeø2.jpg

Gymnastikopvisning 2018

Så er det på lørdag d. 17. Marts at vi holder FORÅRSOPVISNING! Vi starter kl 13.00 og har fyldt dagens program med en masse god gymnastik, spring, dans og underholdning for hele familien!
Der er som altid åben i cafeen og masser af flotte præmier at vinde i lotteriet. I år får vi desuden besøg af Bellinge gymnasternes PERFORMANCE ELITEPIGER. 
Vi glæder os til at se jer til en hyggelig dag!

opvisning...JPG

Nytårskur

Søndag d. 7. Januar 2018, var foreningen i samarbejde med Stigeløberne vært for Nytårskuren i Stige friskoles forsamlingshus.

I frost klart vejr skød Jens Jacobsen løbet i gang efter en fin opvarmning. Der var mulighed for at løbe 7,5 km eller gå 5 km. Hvilket ca. 120 deltagere benyttede sig af. Efter strabadserne var der godt gang i boller, varm kakao, kaffe og frugt ved veldækkede borde. Der var en fin stemning, og alle fik ønsket godt nytår.

En god tradition, som der heldigvis bliver støttet godt op om.

Tak til alle som har bagt boller. Tak til Stigeløberne. Tak til køkken hjælperne. 

Ny pris på holdene.

Vi har vanen tro nedsat priserne, så de svarer til den sidste halvdel af sæsonen.

Husk at der er begrænset plads på nogle af holdene. Det er ført til mølle princippet.

Med venlig hilsen og godt nytår

Bestyrelsen

Senior julearrangement

Senior julearrangement i Stige Sognehus

Torsdag d. 30. november holdte vi julearrangement for foreningens senior medlemmer i Stige Sognehus. Eftermiddagen stod på glögg, kaffe og lune æbleskiver til de ca. 34 deltagere. Derudover havde vi besøg af Ryds Å koret, som underholdte med et bredt udvalg af forskellige sange, bla. nogle af sæsonens fine julesange og en enkelt Kim Larsen-Sang. Der var også lidt fællessang, som medlemmerne glædeligt deltog i. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag med smuk sang og god julestemning. Foreningen takker Ryds Å koret for deres deltagelse, og for de mange medlemmer der ville komme. Derudover siger vi tak til Gartneri Trekanten for sponsorering af rigtig mange fine julestjerner.

Stige Gymnastikforening