Gymnastikopvisning

Stige Gymnastikforening afholder lørdag d. 30 marts 2019 den årlige forårs opvisning! Dagen bliver fyldt med spændende opvisninger fra foreningens hold, og vi får besøg af Mix Plus Holdet fra Søndersø. Vi glæder os til at se jer!

Forårsopvisning2019_2_jpeg.JPG

Nytårkuren Søndag d. 6.1.2019

Til trods for en grå søndag var der mødt ca. 140 friske og energiske lokale op til den årlige nytårskur ved Stige friskoles forsamlingshus. Inden start var der allerede en god stemning og snakken gik. Instruktør Jens Jacobsen bød velkommen og ønskede godt nytår efterfulgt af en let opvarmning. Der var mulighed for både at gå eller løbe 4,2 km, 5.5 km eller 7,5 km.

 Der var fra start tempo på de forreste der hurtig kom i mål. En stor del af feltet var gående der både nød den dejlig tur og fik ønsket hinanden godt nytår. Det var rigtig dejligt at se den store tilslutning, hvad enten man skulle gå eller løbe.

Efter turen var der i forsamlingshuset traditions tro dække op til hyggeligt samvær med hinanden. Der var rig mulighed for både at slukke tørsten og få stillet sulten. Der var hjemmebagte bolle m. pålæg, frugt, kakao, kaffe og saftevand.

Der var en dejlig stemning og en masse snak til årets første arrangement.

Stige gymnastikforening vil gerne takke alle der har bagt boller, til stigeløberne for hjælp med ruten og bordopsætning samt til damerne i køkkenet.

Husk næste arrangement i foreningen. Rejseforedrag med Mette og Jørgen Svendstrup, torsdag d. 17.1.2019 i stige friskoles fællesrum. Husk tilmelding via. Mobilpay: 75150.

718C3EE3-.jpg
6133CC1E-.jpg
AD4B76C8-.jpg
B0AC7FD7-.jpg
B1B21DCB-.jpg
BABE9BCD-.jpg
F1FEB56B-.jpg

Stige Gymnastik Forening inviterer til Rejseforedrag med Mette og Jørgen Svendstrup

Foredraget Rejsen til Verdens ende afholdes i fællesrummet på Stige Friskole.                                                      

Torsdag d. 17-1-2019 fra kl. 19.00 til kl. 21.00

Denne oplevelse koster 50 kr. Tilmeld foregår via mobilpay på 75150, husk at skriv dit for-og efternavn. I prisen er der inkluderet en øl eller vand.

Tag gerne din nabo med.

Om Foredraget:

REJSEN TIL VERDENS ENDE - en levende billedfortælling med kulturelle højdepunkter og vilde, udfordrende naturoplevelser på en 50.000 km lang rejse gennem nogle af de mest øde egne i nord- og Sydamerika.  

I sommeren 2017 kørte Jørgen og Mette igen på eventyr i den nu 27 år gamle folkevogn, der for 10 år siden bragte dem jorden rundt sammen med deres 3 døtre. Denne gang er rejsen alene og ikke jorden rundt, men til verdens ende - fra Halifax i Canada til Ushuaia i Patagonien i det sydligste Argentina. 

Foredraget er en ærlig beretning om at rejse alene og længe væk fra sine børn og børnebørn, om at klare sig som rejsende med et fattigt spansk og uventede udfordringer i en gammel bil, der puster i den tynde luft. Men også om glæden ved tosomheden, livet, eventyret og de vildeste naturoplevelser.

Venlig hilsen Bestyrelsen Stige Gymnastik Forening

thumbnail_IMG_1419.jpg
thumbnail_IMG_4609.jpg

NYTÅRSKUR!

Stige Gymnastikforening og Stigeløberne vil igen i år inviterer dig, din familie og venner til årets første arrangement.

Vi indbyder til frisk luft – motion og ikke mindst socialt samvær.

Søndag den 6. januar 2019 kl. 11.00

 

Du kan vælge mellem at løbe 7,5 km eller gå 5 km.

Start: P-pladsen ved Stige Forsamlingshus

Mål: Vel i mål ved forsamlingshuset, vil SGF være værter for lidt at varme sig på og lidt til maven.

Hvad enten du løber eller foretrækker at gå, vil ruterne bringe dig rundt i Stige og omegnen.  

Det er gratis for alle at deltage!

Vel mødt

Stige Gymnastikforening

Indkaldelse til generalforsamling!

Stige GymnastikForening afholder ordinær generalforsamling

Torsdag d. 31 Januar 2019 kl. 19.00 på Stige Skole på skoletorvet

  

Dagsorden

 1. Valg af dirigent

 1. Valg af protokolfører og stemmetællere

 2. Formandens beretning

 3. Plan for det kommende år 

 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2018 og budget for - Godkendelse af kontingent for sæson 2019-2020

 5. Indkomne forslag

 6. Valg af kasserer

         Kasserer                                 Gunde Jepsen                    Villig til genvalg

   

  9. Valg af bestyrelse og supplanter:

         Bestyrelsesmedlem                 Rikke Strøger Hansen        Modtager ikke genvalg

         Suppleant                                Luise Christensen              Modtager ikke genvalg

         Suppleant                                Ingrid Andersen                  Villig til genvalg

   

  10. Valg af bestyrelse og supplanter

  Revisor                                    Lis Tiedemann                  Villig til genvalg         Revisorsuppleant                   Michael Larsen                   Villig til genvalg         Revisorsuppleant                   Jens Jacobsen                   Villig til genvalg

   

  11. Eventuelt

  Forslag sendes på stigegf.kasserer@gmail.com og skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.

   

  Foreningen er vært med kaffe og Tilbehør.

   

   

  Med venlige hilsen

  Bestyrelsen

Vi søger nye bestyrelsesmedlemmer

D. 31. januar 2019 kl. 19.00 holder Stige Gymnastik Forening general forsamling. På denne aften skal vi have valgt et par nye medlemmer til bestyrelsen. Så sidder du med lysten og energien til at bidrage aktivt til en af vores lokale foreninger i Stige – så er det nu du skal læse med!

Vi er en bestyrelse der på nuværende tidspunkt består af 8 medlemmer hvoraf 2 af medlemmerne ikke stiller op til genvalg i 2019, hvorfor vi søger 2 nye medlemmer.

 Vi er en meget dynamisk bestyrelse der spænder vidt, i såvel; alder, baggrund og interesser – fælles for os alle er, at vi brænder for vores lokalsamfund, og vægter vores 120årige gamle gymnastikforening højt!

Til bestyrelsen søger vi medlemmer, der ikke er bange for at tage fat og medlemmer der ønsker at bidrage positivt til foreningens udvikling.

Har du sans for vedligeholdelse af hjemmeside, anvendelse af Google-drev, og flair for at lære simple computersystemer at kende - er dette også meget relevant.

Har du lyst til at vide mere om os, så skriv til os på kontaktformularen her på hjemmesiden: http://www.stigegf.dk/kontakt