Nytårkuren Søndag d. 6.1.2019

Til trods for en grå søndag var der mødt ca. 140 friske og energiske lokale op til den årlige nytårskur ved Stige friskoles forsamlingshus. Inden start var der allerede en god stemning og snakken gik. Instruktør Jens Jacobsen bød velkommen og ønskede godt nytår efterfulgt af en let opvarmning. Der var mulighed for både at gå eller løbe 4,2 km, 5.5 km eller 7,5 km.

 Der var fra start tempo på de forreste der hurtig kom i mål. En stor del af feltet var gående der både nød den dejlig tur og fik ønsket hinanden godt nytår. Det var rigtig dejligt at se den store tilslutning, hvad enten man skulle gå eller løbe.

Efter turen var der i forsamlingshuset traditions tro dække op til hyggeligt samvær med hinanden. Der var rig mulighed for både at slukke tørsten og få stillet sulten. Der var hjemmebagte bolle m. pålæg, frugt, kakao, kaffe og saftevand.

Der var en dejlig stemning og en masse snak til årets første arrangement.

Stige gymnastikforening vil gerne takke alle der har bagt boller, til stigeløberne for hjælp med ruten og bordopsætning samt til damerne i køkkenet.

Husk næste arrangement i foreningen. Rejseforedrag med Mette og Jørgen Svendstrup, torsdag d. 17.1.2019 i stige friskoles fællesrum. Husk tilmelding via. Mobilpay: 75150.

718C3EE3-.jpg
6133CC1E-.jpg
AD4B76C8-.jpg
B0AC7FD7-.jpg
B1B21DCB-.jpg
BABE9BCD-.jpg
F1FEB56B-.jpg