Stige Ø - Fælles træningsaften

Året første sommerdag havde Stige Gymnastikforening i samarbejde med trænerne fra henholdsvis løbeholdet og TOP-holdet arrangeret en fælles træningsaften i det naturskønne område på Stige Ø.

I alt mødte der 30 friske medlemmer op til et par timers god kondinationstræning kombineret med højt humør. Alle blev udfordret på hvert deres område – hvor man hurtigt kunne se allerede under opvarmningen hvem der til daglig løb og hvem der havde mere styr på det med koordinationen fra – muligvis fra top-træningerne af.

Efter en lidt og meget underholdende opvarmning skulle der løbes en fastlagt rute hvor der var indlagt forskellige poster på vejen. Her blev der trænet forskellige muskelgrupper igennem via øvelser på de faciliteter der er rundt omkring på Stige Ø.  

Mod slut deltes man i to grupper hvor dem der ønskede lidt flere kilometer i benene ”stak” af med Jens og dem der i stedet havde mod på at prøve Stige Ø’s nye fordringsbane af fulgtes videre med Trine. En utrolig spændende men også meget grænseoverskridende bane for flere – hvor de fleste med et smil på læben tog udfordringen op og kæmpede sig igennem banen med lidt møg og besvær, men til stor tilfreds bagefter.

Til slut mødtes vi alle over en lille fælles øvelser med efterfølgende vand og æble og der blev snakket og hygget inden turen igen gik hjem efter et par dejlige timer i godt vejr, dejlige omgivelser og glade mennesker.

Stige Gymnastikforening vil endnu engang takke for det gode initiativ fra Trine, Jens og Michael til at arrangere sådan et arrangement på vegne af Stige gymnastikforening.