Vi søger nye bestyrelsesmedlemmer

D. 31. januar 2019 kl. 19.00 holder Stige Gymnastik Forening general forsamling. På denne aften skal vi have valgt et par nye medlemmer til bestyrelsen. Så sidder du med lysten og energien til at bidrage aktivt til en af vores lokale foreninger i Stige – så er det nu du skal læse med!

Vi er en bestyrelse der på nuværende tidspunkt består af 8 medlemmer hvoraf 2 af medlemmerne ikke stiller op til genvalg i 2019, hvorfor vi søger 2 nye medlemmer.

 Vi er en meget dynamisk bestyrelse der spænder vidt, i såvel; alder, baggrund og interesser – fælles for os alle er, at vi brænder for vores lokalsamfund, og vægter vores 120årige gamle gymnastikforening højt!

Til bestyrelsen søger vi medlemmer, der ikke er bange for at tage fat og medlemmer der ønsker at bidrage positivt til foreningens udvikling.

Har du sans for vedligeholdelse af hjemmeside, anvendelse af Google-drev, og flair for at lære simple computersystemer at kende - er dette også meget relevant.

Har du lyst til at vide mere om os, så skriv til os på kontaktformularen her på hjemmesiden: http://www.stigegf.dk/kontakt